Hvem er vi?

Vi arbejder på at nedbringe og genanvende plast

400 MILLIONER tons plastik bliver produceret om året og kun 14% bliver genbrugt på verdensplan. Dette skal nedbringes og det kan vi kun ved at blive bedre til at genanvende plast. Plastikaffald ødelægger vores verdenshave og dyrenes fødekæde. Sammen vil vi tage imod denne enorme udfordring og prøve at nedbringe nyproduceret plastik. 

Derfor er vi blevet officiel forhandler at genbrugsplast plader fra The Good Plastic Company. Disse plader er miljøvenlige plader skabt med mindst muligt belastning af naturen og dets omgivelser. Pladerne er produceret med én type plast for at gøre dem stærkere og mere miljøvenlige. Pladerne kan genbruges op til otte gange uden at de mister styrke. De er optimeret til en så miljøvenlig cirkulær økonomi som muligt.

Vores mission og ambition

Vi tror dybt i vores hjerter at med en langsom ændring af vores forbrug og forbrugsmønstre at vi kan bygge en mere bæredygtig fremtid. Dette ønsker vi at gøre i gennem salg af disse plader og at upcycle. Denne jord har brug for en masse små redningskranse. Vi er en af dem. Jeg håber at du vil være med på rejsen og støtte vores eventyr og mission.  

Vi opnår en 100% materialebrugsgrad

Hos Sustæin Danmark går vi ind for lokalt genbrug
(I Holland) og genanvendelse ved at forenkle logistikken, der fører til reduktion af CO2 -emissioner. Vi udvikler en nul-fodaftryk fremstilling ved at udnytte vedvarende energi og sigter mod at nå en 100% materiale genbrug. Vores ‘tænk globalt, handl lokalt’ strategi har allerede givet os et fodaftryk i tre europæiske lande, og vi arbejder på at udvide til yderligere territorier.

Vores ambitions mål er at inkorporere genanvendt plast i den cirkulære økonomi i så mange lande som muligt. Med vores hjælp kan det, der engang blev betragtet som affald, nu blive en smuk del af vores liv. Vi er ikke bare en leverandør: vi er din nye ven i at forstå og arbejde hen imod ægte bæredygtighed.